Крафт бира и бг дивеч на фермерския пазар в София

Крафт бира и бг дивеч на фермерския пазар в София
A A+ A++ A

Хубавото време тази неделя събра хиляди столичани пред храм-паметника „Св. Александър Невски“, където се проведе пореден фермерски пазар, предаде Нова тв.

На пазара може да се намери абсолютно всичко за трапезата, включително българска крафт бира, бургери и дивечова скара. Всички производители са сертифицирани и стоките са с гарантиран произход и чистота, уверяват от дружеството „Пазцари Юг”, което е организатор на пазара.

На последните няколко пазара бяха преброени над 30 000 посетители на ден. До края на годината всеки месец ще има голям фермерски пазар, като кулминацията е предвидена за Коледа. Тогава в допълнение ще има огромен кулинарен фестивал с културна програма и много вкусни изкушения.

“Скъсяваме веригата на доставки и даваме възможност на хиляди хора да пазаруват чиста и качествена храна“, заяви изпълнителният директор на “Пазари Юг” ЕАД Николай Попов. Според него въпреки инвазията на големите хранителни вериги, пазарите имат огромно бъдеще, тъй като всичко предлагано на тях е истинско и в пъти по-качествено от изкуствените стоки в магазините.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници