Подписват споразумение за бизнес сътрудничество между София и Виена

Подписват споразумение за бизнес сътрудничество между София и Виена
A A+ A++ A

Споразуменоето е договорено на среща във Виена между кмета на София Йорданка Фандъкова и кмета на Виена Михаел Лудвиг. Документът ще бъде подписан днес, пише Столица.бг

Споразумението е договорено между Столичната агенция за инвестиции и Виенската бизнес агенция (Vienna Business Agency) и ще бъде подписано от изпълнителните им директори – Герхард Хирци, управляващ директор на Виенската бизнес агенция и Владимир Данаилов, изпълнителен директор на Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции. Договорът за сътрудничество има за цел да улесни бизнес отношенията между двата града.

В същото време във Виена се провежда събитието „25 часа във Виена“, към което ще се присъединят дванадесет български компании от секторите Финанси и Биотехнологии и Науки за живота (Biotech & Life Science) . Днес и утре серията от бизнес срещи ще има за цел да запознае българските компании с бизнес средата във Виена, да им помогне да установят контакти с местните партньори и да обсъдят възможности за сътрудничество.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници