КАТ-София със зелени градинки и химически тоалетни

КАТ-София със зелени градинки и химически тоалетни
A A+ A++ A

Столичният КАТ в Дървеница придобива все по европейски вид. Входът вече е излъскан, трасиран с ленти и заграждения. Особено европейско са новите зелени градинки, които са отдясно на влизане в КАТ. Свежи, чисти и с дървена ограда. Всичко свети, а опашките от автомобили до „Драган Цанков“ са намаляли, предаде Столица.бг

И причината не е, че колите са по-малко, а има нова организация на работа. На гишето за документи вече има апарат за теглене на номера. Така пререждане няма, а и опашката от хора се е разпръснала, докато на всеки му дойде редът. Всичко е толкова стриктно и дисциплинирано, че дори не можеш сам да натиснеш два бутона, за да си вземеш хартийката с номера. На входа на залата с гишета стои униформен и само той има право да се докосва до машината за номера.

И всичко тав щеше да е наистина европейско и прекрасно, ако на столичния КАТ бе решен въпросът с тоалетните. На ремонт на WC-то се радват само служителите. Всички други стотици посетители имат на разположение две химически тоалетни. Едната прелива, така че реално е една. През лятото бяха три. Но сега е есен и това е достатъчно?

Преди месец отново се заговори, че КАТ ще бъде преместен до СОБТ, на Враня. След това пълно мълчание. „Системата е остаряла, а е необходимо и повече пространство“, надяват се служители на КАТ преместването да се реализира.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници