"квАРТал Фестивал 2018" променя част от Стара София за трети път

"квАРТал Фестивал 2018" променя част от Стара София за трети път
A A+ A++ A

За пръв път от появата си през 2016 година, квАРТал Фестивал може да се похвали със затворени улици – факт, който безапелационно превръща инициативата, в най-значимото градско културно събитие на София през есента! В тази връзка квАРТал Фестивал се включва и в платформата Европейска седмица на мобилността.

 

На 15 и 16 септември от 11 до 18 ч. за движение ще бъдат затворени ул. Цар Симеон, ул. Екзарх Йосиф и ул. Искър в частта им между ул. Раковски и бул. Мария Луиза, както и ул. Триадица и ул. Сердика в частта около Министерски съвет (паркинг и НАГ).Изброените улици, които се явяват и сърцето на фестивала ще се отворят и десетките ателиета, работилници, студия, пространство за коуъркинг, кино, барове, ресторанти и организации от всякакъв тип, ще представят богатите си и разнообразни програми на посетителите, които ще могат да се разхождат свободно и да се наслаждават на фестивални активности от всякакъв тип, изнесени на самите улици.

 

И това съвсем не е всичко! Една от най-емблематичните сгради на София, архитектурния паметник, в който днес се помещаватЦентрални Софийски Хали, става една от главните локации на квАРТал Фестивал 2018! Мащабният паркинг-двор от страната на ул. Пиротска, ще послужи за сцена на музикалната платформа kvARTal LIVE!

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници