Лятно кино в Парка на смеха

Лятно кино в Парка на смеха
A A+ A++ A

За втора година Музеят на хумора и сатирата прожектира лятно кино в Парка на смеха.
На 23, 24 и 28 август представяме три испански комедии(със субтитри), любезно предоставени от Институт Сервантес - София, а на 29 август българската пълнометражна анимация "Зоотроп" на братя Гелеви. Входът е свободен, място има за всички, но можете да гледате филма и в любимия си сгъваем стол ако си го донесете! При лошо време прожекциите ще са в Залата на жирафите.

Начален час на всички прожекции е 20:30.

Музеят е мястото, където хуморът и сатирата са представяни под различни форми, а седмото изкуство притежава едни от най-разбираемите за всякаква публика изразни средства и похвати. Отправяме нашата покана към всички габровци и гостите на града да се насладят на четири стойностни филма.

В малък провинциален град на няколко буржоазни дами им хрумва идеята да организират коледна кампания под мотото: “Покани на трапезата си един бедняк”. Същността на инициативата е най-нуждаещите се да споделят вечерята на Бъдни вечер със заможни семейства и да се насладят на липсващите им топлина и нежност. Пласидо е нает, за да участва с новата си камионетка в коледната процесия, но възниква проблем, който не му позволява да се съсредоточи върху работата си. Оказва се, че същия ден трябва да изплати първата вноска за камионетката си, която изкарва прехраната си.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници