Повишени мерки за сигурност на Spirit of Burgas след атентата

Повишени мерки за сигурност на Spirit of Burgas след атентата
До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на Spirit of Burgas. Снимка: lookamazing.eu
A A+ A++ A

Засилени мерки за сигурност ще бъдат предприети на музикалния фестивал Spirit of Burgas след атентата срещу израелски туристи в крайморския град на 18 юли.

Над 25 000 души се очаква да посетят петото издание на Spirit of Burgas на 3, 4 и 5 август.

Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното весело и спокойно пребиваване на териротията на Spirit of Burgas да е гарантирано, уверяват организаторите. Няма отменени участия на фестивала заради терористичния атентат на летище „Сарафово”, съобщи директорът на Spirit of Burgas Стефан Еленков.

„До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на Spirit of Burgas. Всички мениджъри на изпълнители, с които говорихме, изказаха своята съпричастност към трагедията, която ни сполетя и се надяват участието им на фестивала да допринесе за доброто настроение и духа на града и всички фенове,” обясни Стефан Еленков в петък.

По думите му, изпълнителите се доверяват на усилията, които организаторите полагат, и разчитат, че с подкрепата на Община Бургас ще бъде осигурен техният комфортен престой, както и спокойствието на публиката.

„Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели,” каза още изпълнителният диркетор на Spirit of Burgas Стефан Еленков.

Екипът на Spirit of Burgas изказва най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надява всички пострадали и ранени да се възстановят и преодолеят шока в максимално бързо, допълват организаторите.

#SPIRIT of Burgas #Бургас #Стефан Еленков #фестивал #Трагедия в Бургас #израелски туристи #терористична атака

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници