Полицейски бус и две таксита катастрофираха във Варна

Полицейски бус и две таксита катастрофираха във Варна
A A+ A++ A

Около 3:00 часа тази нощ на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и бул. „Осми Приморски полк” полицейски микробус „Форд Транзит“, преминавайки на червен сигнал на светофарната уредба, се блъска в таксиметров автомобил „Рено Меган“. От удара таксито се блъска в друга кола – също такси, като преминава през разделителната мантинела.

При инцидента с контузни наранявания са 47-годишният водач на полицейския автомобил, 42-годишният водач на едното такси и двама пътници.

Направените проби за алкохол и наркотици на водачите на автомобилите в пътното произшествие са отрицателни. Назначени са експертизи, които ще установят степента на травматичните увреждания на водачите и пътниците, пострадали в инцидента, както и виновният за настъпилото пътно-транспортно произшествие.

Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство за пътно-транспортно произшествие, предизвикано от специализиран полицейски автомобил. Разследването на случая е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите