В подкрепа на масажа на тестисите

В подкрепа на масажа на тестисите
A A+ A++ A

Тестисите са най-чувствителното място по мъжкото тяло. За тях могат да се използват много определения с „най“ – най-интимното, най-болезненото при удар, органът с физиологично най-ниската температура. Удар върху тях причинява силна болка, като мъжът може да изпадне дори в шок.

Въпреки че мъжете грижливо пазят тази част от тялото си, много от тях намират за възбуждащо и доставящо удоволствие, когато дамата се осмели и умело си „поиграе“ с тестисите им. Има известни предположения, че масажът на тестисите води до отделянето на тестостерон, като по този начин подобрява либидото и потентността на мъжа.

Няма мъж, който да не ги докосва по време на къпане и преобличане или при мастурбация. И в крайна сметка се оказва, че масажът на тестисите има и важно медицинско значение. Той се явява важна стъпка в профилактиката на туморите на тестисите. Редовното „опипване“ на двата тестикула и околните тъкани предполага по-ранно установяване на туморни образувания, което предполага и по-ранното им диагностициране и максимално ефективно лечение.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници