Настанете се удобно в новите летящи коли

Настанете се удобно в новите летящи коли
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Пътуването с летяща кола може да стане реалност по-скоро, отколкото очакваме. Китайски автомобилен гигант и американски стартъп проект обединяват сили и ще работят затова хората да пътуват по-бързо и лесно, информира БНТ.

Представяли ли сте си как се качвате в колата си и вместо да се огледате настрани, преди да потеглите, да погледнете нагоре, за да видите дали може да излетите. Представите ви могат да станат реалност до 2 години, тъй като автомобилният гигант Жейянг и стартъп проектът Терафиджия подписаха договор за съвместна работа. Целта им е да създадат възможно най-добрия и удобен начин на пътуване.Ли Шуфу, директор на автомобилния концерн Джиили: "Чувствам се ужасно, когато съм в задръстване. Шофирането във въздуха може да бъде много отпускащо, удобно, безопасно и икономично едновременно. Смятам, че пазарът в Китай е отворен за това."

Съвсем скоро може да се настаним удобно в летящите си коли и да излетим към желаната дестинация, тъй като двете компании смятат да реализират проекта си до 2023 година.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници