Серена Уилямс продава имение в Бел Еър за $12 млн.

Серена Уилямс продава имение в Бел Еър за $12 млн.
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Серена Уилямс е най-голямата женска тенис звезда, а наскоро стана и майка на момиченце. Сега й предстои сватба с бащата на бебето - създателя на Reddit Алексис Оханян.

И бъдещото семейство очевидно мисли за нов дом, защото тенисистката е обявила за продажба имението си със 6 спални и 7 бани в Бел Еър в Лос Анджелис. Цената е 12 млн. долара, съобщава Trulia.Уилямс купува имота през 2006 г. за 6,2 млн. долара.

Имотът е с площ 6100 кв. фута, в традиционен стил, построен през 1935 г., заобиколен от безупречни градини, буйни дървета и пътеки за разходка, и предлагащ несъмнено уединение. Модерен, без да губи историческия си чар. В допълнение към шестте си спални и седем бани, имотът разполага с удобства като частен салон и бар.

Като дом на спортист, естествено, има и просторна фитнес зала. Но пък няма тенис корт.В двора има и плувен басейн.Освен това имение, Серена притежава два жилищни имота в Плам Бийч Гардънс, Флорида, както и земя в Юпитер, Флорида. Твърди се, че притежава и жилище в Париж.

 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници