Парламентът прие оставката на Антон Тодоров

Парламентът прие оставката на Антон Тодоров
A A+ A++ A

Със 153 гласа „за” депутатите гласуваха оставката на Антон Тодоров. „Против” бяха 14 народни представители, а 11 се въздържаха, предава NOVA. 

„След гейтове, схеми и модели управляващите вече изграждат системата, с която да показват безпрецедентен натиск на медии. Няма кой да затвори устата на българските медии, не се и опитвайте да го направите“, заяви Иван Ченчев от БСП.

„Само за седмица Антон Тодоров се превърна от изключителна личност с перфектна аналитичност както го определи Цветан Цветанов до нежелан колега, който тежи на ГЕРБ. Антон Тодоров е символ на опростачването в политиката. Той е и символ на езика на омразата и безогледна употреба на миналото с цел противопоставяне на обществото“, заяви от своя страна Драгомир Стойнев от БСП.

От своя страна Тома Биков от ГЕРБ коментира, че ставаме свидетели на компроматна война срещу ГЕРБ в последните седмици, която ескалира.

„Вие искате в този момент да свалите правителството - в момент, когато вдигнахме пенсиите, има стабилност, хората се успокоиха и започнаха да харчат парите си”, заяви Биков.

„Всеки от нас може да има естетически проблеми с изказвания, но ние не приемаме, че Валери Симеонов и Антон Тодоров са заплашвали журналист. Ще кажа на протестиращите журналисти, че основна брънка в ограничаването на свободата на словото са собствениците на медии“, каза още Тома Биков.

#Антон Тодоров #схеми #модели

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"