Юруш към властта! Моделки и певици мерят бомби в предизборната битка

Юруш към властта! Моделки и певици мерят бомби в предизборната битка
A A+ A++ A

Ех, доживяхме! Не само добре познати имена в официални костюми и до болка банални лозунги ще се борят за нашите гласове, а в битката за местната власт напират и млади и сексапилни дами, показа проверка на „България Днес".

Безспорно една от най-атрактивните участнички в предизборната кампания е фамозната Атина Недялкова. Тя се бори за общински съветник в родната Варна. Едрогърдата мацка с име и външен вид на древногръцка богиня стана популярна покрай огромната си прилика с Гери-Никол, която също е от морската столица. През 2017 г. Атина бе и част от „ВИП Брадър“, където лъсна на колаж с участниците от шоуто на официалната страница на предаването във фейсбук. Оттогава тя се занимава предимно с гримиране, а най-известната родна звезда, която е гримирала, е фолкпевицага Алисия.

През лятото блондинката се изяви като рибарка в любимата си Варна, като най-често е с въдица в ръка край брега на морето. „Истината е, че аз съм едно съвсем нормално момиче, което обича красивите неща. Така съм отраснала с чувство към естетиката и някак си така малко по малко ме повлече и страстта ми към гримирането“, споделя за себе си Атина.

Красавицата има и приоритети, които гони за морската ни столица. „Казвам Да“ на ремонтите в срок! Казвам Да“ на безплатния транспорт за майки с колички. Казвам „Да“ на спокоен живот във Варна без престъпления!“, агитира моделката.

Атина има сериозна конкуренция на нежния фронт в битката за общинския съвет във Варна от Александра Евтимова. Мацката е само на 21 години (с 5 по-малко от Атина) и споделя, че младото поколение е бъдещето на България и иска да има морска столица, с която цялата ни държава се гордее и целият свят да посещава.

Не по-малко вълнуваща е надпреварата за общинския съвет и в Айтос. Там обаче над всички със своята хубост се извисява 22-годишната Шеийнджан Зюлкеф. Зашеметяващата брюнетка е решена да стане общински съветник в Айтос, за да работи за родното си село Карагеоргиево. Тя е студентка по педагогика в Бургаския свободен университет и мечтае да бъде учител. Желанието й е да се развива в община Айтос и да се бори срещу демографската криза.

В Стара Загора борбата между кандидатите за общински съветници също се очертава да бъде оспорвана, но не и по красота.Там безапелационно конкуренцията отвява попфолк певицата Таня Боева.

Горна Оряховица също може да се похвали с млада атрактивна дама в листите за общински съветници, на която тепърва й предстои да бъде абитуриентка. 18-годишната ученичка Мадлен Минова знае проблемите на своето поколение и чрез кандидатурата си иска да ги изрази гласно.

С тези красавици в редиците си, които се борят коя ще излезе едни гърди напред пред другите, кампанията за местна власт става една идея по-симпатична и сочна.

#звезди #модели #местни избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници