Мъж размаха пистолет заради забележка за опасно шофиране в София

Мъж размаха пистолет заради забележка за опасно шофиране в София
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Пореден случай на агресия на пътя. Мъж размаха пистолет заради забележка за опасно шофиране. Това се вижда на кадри, разпространени в социалните мрежи. Случката е от вчера, а мястото - "Цариградско шосе" в София. Авторът на клипа твърди, че мъжът се представил като полицай от столичното 8-мо районно полицейско управление. От МВР съобщиха, че са започнали проверка по случая, информира БНТ.

Димитър Бояджиев разказва във Фейсбук, че малко преди пет следобед в неделя на магистрала "Тракия" в района на Ихтиман, автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него. Бояджиев предположил, че шофьорът ще изпревари и него и останал в лявата лента. В София светофара на "Цариградско шосе" и Горубляне спира колоната от автомобили и Бояджиев и друг водач решили да попитат шофьора защо застрашава живота на семействата им и другите участници в движението. 

От пресцентъра на МВР потвърдиха, че такъв сигнал е подаден и са започнали проверка. Уточниха, че са предложили съдействие на водача, но той отказал, защото вече не бил на мястото. Заявил обаче, че днес ще подаде жалба за случая.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници