Събраха доказателства, че Емилия Ковачева е извършила побоя над малката Никол

Събраха доказателства, че Емилия Ковачева е извършила побоя над малката Никол
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Всички доказателства по делото сочат, че акушерката Емилия Ковачева е извършител на побоя над малката Никол - това заяви пред журналисти прокурорът по делото Николай Христов. Ковачева е обвинена в опит за убийство на бебето Никол, в нощта на 18 април 2015 г., когато то е било едва на четири дни, информира ДАРИК.

По искане на адвоката на Ковачева Владимир Янев днес в съда беше представена нова петорна техническа експертиза. По думите на Христов тя преповтаря становището на предишната - че видеозаписите, на които се вижда побоя, са автентични и не са манипулирани.

Чакат се резултатите и от нова антропологична експертиза, която по мнението на Христов също не е важна, защото за това, което трябвало да установи тя, вече имало достатъчно доказателства. Прокурор Христов добави, че според него всичко, което се говори в зала оставало неразбираемо единствено за адвоката на обвиняемата. Самият адвокат Янев пък остана недоволен и от новата експертиза и заяви, че тя не е правена по оригиналните записи, които вече били унищожени.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници