Предимствата да отидем на море през септември

Предимствата да отидем на море през септември
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

20% по-евтино море през септември по Южното Черноморие. Не само евтината почивка обаче привлича туристите. Водещият мотив за избор на море през този месец е спокойствието, което настъпва в края на сезона по курортите.

Антон Тръпков - управител на хотел: Времето е много по-благоприятно, не е толкова горещо. Цените на настаняване и на изхранването са доста по-занижени. Водата е доста по-чиста. Плажовете са също в много добро състояние. Така че септември месец, както и началото на сезона, са може би най-привлекателните месеци за почивка.

Намаленията в момента са в зависимост от категорията на хотелите, но със сигурност са доста атрактивни. Около 20 процента са отстъпките в пакетните цени за почивка през септември спрямо активния сезон.

Антон Тръпков - управител на хотел: Примерно в хотел като нашия между 65-67 лева на човек се връзва един пакет, в който има закуска, има вечеря и някакъв пакет, примерно към спа центъра процедура или лечение, което може да се предложи.

Севдалина Касабова: Някъде около 15 лева на легло. При положение, че стаите са оборудване със самостоятелен санитарен възел, климатици, интернет, хладилник.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино