Кметът на Хитрино: Причината да бъда изключен е, че не позволих да се месят (ВИДЕО)

Кметът на Хитрино: Причината да бъда изключен е, че не позволих да се месят  (ВИДЕО)
Източник: НОВА
A A+ A++ A

„Причина да бъда изключен от ДПС е, че аз не позволих да ни се месят в работата”, заяви пред NOVA кметът на Хитрино Нуридин Исмаил, пише Нова.

Във вторник Централното оперативно бюро на ДПС взе решение да изключи кмета на Хитрино и председателя на Общинския съвет Мустафа Ахмедов, а причината – съмнения, че парите, предоставени за възстановяване на селото след взрива на цистерни, не се харчат прозрачно. Информацията беше съобщена от депутатът от  ДПС Йордан Цонев. 

„От медиите разбрах, че съм изключен от партията”, разказа кметът на Хитрино. "За разлика от Йордан Цонев аз съм бил само в ДПС, аз не съм дошъл от някъде с други цели. Аз мисля, че Йордан Цонев, не е в ДПС, за да защити моите права и свободи, той е в ДПС за нещо друго", коментира Нуридин Исмаил.

Той съобщи, че до момента са изразходвани малко над половин милион лева от общо 2 милиона лева, които бяха събрани по време на благотворителната кампания за хората от селото, организирана от БЧК. "Всичко е отчетено пред ръководството на БЧК", твърди Нуридин Исмаил.

 

#Хитрино #кмет #Нуридин Исмаил

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници