Как да си направим сами модерни сандали с помпони (ВИДЕО)

Как да си направим сами модерни сандали с помпони (ВИДЕО)
www.vbox7.com
A A+ A++ A

На прага на лятото сме и всички наши сетива се отварят за свежите, весели и закачливи цветове, които носят слънце и усещане за предстояща почивка и добро настроение, предаде Дарик. По всичко личи, че и лято 2017 ще бъде цветно, смело и дръзко, стане ли дума за аксесоари, а помпоните ще са акцентът във всяко облекло.

Ако следите модните тенденции няма как да не са ви направили впечатление едни много закачливи и сладки сандали – с помпони, камъчета, златисти дрънкулки и пискюли.

А как да си ги направите в домашни условия със съвсем малко усилия и изцяло по ваш вкус – показва новото видео от канала Natali's Beauty. За подобни сандали с помпони ще ви трябват: - Най-обикновени сандали с връвчици, тип римски. Заложете на телесния цвят, защото останалите дрънкулки ще са много ярки. - Велурена връв – 4 метра (по 2 метра за всяка обувка) – помпони, които се продават в кинкалериите.

Тъй като те си нямат закачалка, можете да им пришиете конец, който после да вържете за основната връв. Има и вариант да лепите с моментно лепило или с горещ силикон. - най-различни дрънкулки. Нека са цветни - тюркоази, оранжеви, червени, жълти, розови топчета, бледорозови цветчета, златни цветчета, пискюли, сърчица. 

Ето и как да си ги направите стъпка по стъпка: Наред с основната връв, сложете и допълнителната велурена. Така реално винаги ще имате варианта просто да махнете едната връв, когато ви трябват по-семпли сандали или да си я слагате, когато искате акцент в облеклото. Преди самото низане пък е по-добре да разпределите по равно всички украшения, за да бъдат горе-долу еднакво цветни и окичени сандалите. След това просто развихрете въображението си и отново – разпределяйте горе-долу равномерно и разнообразно всички украшения. 

#лято

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници