Жестото насилие в Бургас! Мъж рита в гръб възрастна жена (ВИДЕО)

Жестото насилие в Бургас! Мъж рита в гръб възрастна жена (ВИДЕО)
Facebook
A A+ A++ A
Млад мъж брутално рита в гръб възрастна и нищо неподозираща жена на автобусна спирка в Бургас, предаде Burgas24.bg. Инцидентът е от 9ти май в жилищния комплекс "Изгрев". За съжаление 72-годишната дама е със счупен крак.
 
Видеото е разпространено във Фейсбук. На записа се вижда, че на спирката има хора, но никой не реагира по никакъв начин на бруталната агресия. След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата. Според първоначалната информация тя не е предизвикала с нищо младия мъж, който я е атакувал в гръб, пише Dnes.bg. 
 
По-късно става ясно, че мъжът се казва Живко Кючуков и е на 26 години. Той е задържан от местната полиция. 
 
 
Снимка: Facebook
 Жестокото отношение получи много гневни коментари в социалната мрежа.

"Ето такива хора, като този индивид, не трябва да бъдат сред обществото! А колкото до останалите хора, можем само да им кажем, че така няма да се промени нищо!! С гледане не се помага!"

"Да видим сега българският НЕЗАВИСИМ съд, дали ще го пусне срещу подписка или ще го прати минимум 1 година да чука камънье нейде из чукарите!"

" Завря ми кръвта като изгледах клипчето...не само заради тази отрепка комплексирана, ами също така и заради този "господинчо" с ръцете в джобовете. Аз затова ще си изям някъде боя, защото никога не мога да остана безучастна в такава ситуация. Потресена съм...."

#Бургас #жена #мъж #ритник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници