Задържаха двама турски дилъри в София

Задържаха двама турски дилъри в София
pixabay.com
A A+ A++ A

Двама турци са задържани за разпространение на наркотици в София при спецакция на полицията. Операцията е проведена и под надзора на Софийската градска прокуратура. На арестуваните вече са повдигнати обвинения и им е наложена постоянна мярка за неотклонение, предаде iNews.bg.

Специализираната полицейска акция е проведена на 10 май от служители на ГД "Национална полиция" на територията на столицата. В хода й са задържани двама турски граждани – на 36 и 26 години. По първоначална информация те се занимавали с държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение.

При последвалите действия по разследването - обиски, претърсвания и изземвания в жилищата, обитавани от двамата мъже, са открити и конфискувани количества марихуана и амфетамин, както и две електронни везни, мобилен телефон и пари.

По случая е образувано досъдебно производство, по което извършителите са привлечени като обвиняеми. С решение на Софийския градски съд са им наложени мерки за неотклонение "задържане под стража". Действията по разследването продължават.

#арест #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници