Уникална идея! Майстор направи възрожденска тераса на панелен блок

Уникална идея! Майстор направи възрожденска тераса на панелен блок
Нова телевизия
A A+ A++ A

Ето това се казва възрожденски дух! Пловдивчанинът Румен Димитров превърнал терасата на апартамента си в копие на възрожденска къща, предаде Нова телевизия. Творението е напълно безопасно. Майсторът саморъчно изпипал всеки един детайл, за да придаде допълнителен уют на панелката. 

Идеята на Румен дошла, когато се заговори за опасните остъкления. Искал да промени визията на апартамента си. Времето и финансовите средства обаче забавили реализацията на проекта. Тераса е построена с метална конструкция, само керемидите са автентични. Всяка керемида е закована, няма стъкла, не е с тухли и не тежи. Фасадата не може да падне, уверява майсторът.

Румен споделя, че каквото и да правиш, важното е да е с кеф. "Един слуша чалга, друг харесва джаз", а той явно харесва възрожденският облик.

Той обаче не е получил пълна разрешение за това. Но се зарече, че ако го накарат да върне стария облик на терасата, ще поиска от общината да му гарантира пълна безопасност. Според него новите жилищни постройки са опасни за живота и здравето на хората.

 

#Румен Димитров #тераса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници