Николов: Капка не е виновна за разпадането на „Атака"

Николов: Капка не е виновна за разпадането на „Атака"
„Смешно е да се твърди, че Капка е отговорна за проблемите в политическата формация," заяви Валентин Николов. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Според бившият депутат от ПГ на партията Валентин Николов последните семейни драми и "турски сериали" в „Атака" са само един катализатор за процесите на упадък на партията, които са започнали отдавна.

Процесът на разпад на „Атака" не е от вчера – започнал е отдавна, заяви Валентин Николов пред bTV.

„Смешно е да се твърди, че Капка е отговорна за проблемите в политическата формация. Все пак съм бил член на „Атака" в продължение на 6 години. Капка действително има решаваща роля за успеха на партията – тя дори е един от основните й идеолози. Затова случващото се в момента е много грозно", коментира политикът.

Николов изрази мнение, че лидерът и ръководството на „Атака" трябва да си подадат оставката. Според него при такова развитие на събитията, трябва да последва легитимен конгрес, а не с поставени лица, и хората да си кажат думата. Николов обаче не се ангажира с твърдението, че Капка би била най-подходящият човек, който да оглави партията.

„Преди 6 месеца трима колеги напуснахме „Атака", преди нас - един, след нас – още двама. Причината са недопустимите действия на лидера Волен Сидеров. Само и единствено той е виновен за западането на партията", категоричен е Николов.

„Трябва да си подадат оставките, защото в това ръководство има хора от Държавна сигурност. Има и такива, като Павел Шопов, които са подавали молба за членство в ДПС преди да станат членове на "Атака", разкри още Валентин Николов.

#Атака #Волен Сидеров #Капка #Валентин Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници