Жена би обирджия в Монтана, опита да я ограби посред бял ден

Жена би обирджия в Монтана, опита да я ограби посред бял ден
Източник: Glas.bg
A A+ A++ A

Жена от Монтана не се уплаши от крадец, нахлул посред бял ден в дома й. Озовала се лице в лице с апаша, тя се нахвърлила с нокти върху него. Малко по-късно, още докато бил в ръцете на стопанката, престъпникът е бил задържан от пристигнали полицаи, съобщиха от Областната дирекция на МВР, пише Труд.

Схватката се разразила малко преди 12 часа по обед в понеделник в къща в квартал „Парта”. Крадец, издебнал отсъствието на собственичката през деня, се вмъкнал в дома и задигнал два часовника, два пръстена и намерените в стаите 1,10 лева. Апашът тръгнал да се измъква, но се сблъскал с прибиращата се стопанка – 48 годишната Светлана А. Вместо да се уплаши обаче, жената се ядосала, скочила върху обирджията и започнала люта битка с него, за да си върне вещите.

На крадеца се наложило да даде сериозен отпор на разярената стопанка, за да задържи плячката. Междувременно минаващи по улицата съседи чули виковете от къщата и подали сигнал на тел. 112. Пристигналият полицейски патрул бързо спипал стреснатия от женския бой крадец – 24 годишният Камен Г. от Враца. Оказало се, че младежът е криминално проявен със 78 заявителски материали за кражби във Враца. Срещу него е имало 12 дела, по които е осъждан и е лежал три години в затвора.

Смелата монтанчанка работи като организатор производство в транспортна фирма. По случая е образувано бързо производство за грабеж, апаша го грозят от 3 до 10 години затвор.

#Монтана

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници