Кристен Стюарт най-високоплатената актриса в света

Кристен Стюарт най-високоплатената актриса в света
Звездата от поредицата „Здрач“ е спечелила 34,5 милиона долара за периода от май 2011 до май 2012 г. Снимка: entertrend.us
A A+ A++ A

Кристен Стюарт оглави класацията на сп. „Форбс“ за най-високоплатените актриси в света.

Звездата от поредицата „Здрач“ е спечелила 34,5 милиона долара за периода от май 2011 до май 2012 г. за работата си в предпоследната част от хитовата поредица и в новия си филм „Снежанка и ловецът“, предаде БГНЕС.

22-годишната актриса изпреварва Камеран Диас, която пое риска да се снима в нискобюджетната комедия „Палавата класна“ (20 милиона долара). Лентата спечели 216 милиона долара в световния бокс офис.

Актрисата получила процент от приходите от филма, в който участваше и бившият й приятел Джъстин Тимбърлейк.

На трето място остана Сандра Бълок със състояние от 25 милиона долара. На четвърто място е Анджелина Джоли с богатство от 20 милиона долара, въпреки че не е участвала във филми през разглеждания период.

В топ десет попадат още колежката на Стюарт от „Снежанка и ловецът“ Чарлийз Терон с 18 милиона долара, Джулия Робъртс с 16 милиона долара, Сара Джесика Паркър с 15 милиона долара, Мерил Стрийп с 12 милиона долара и новото попълнение Кристен Уиг, която постигна успех с ролята си в „Шаферки“.

Тя също е заработила 12 милиона долара. На последното, десето място е Дженифър Анистън със състояние от 11 милиона долара.

#хонорар #актриса #Кристен Стюарт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"