Дневен хороскоп за неделя, 5 март

Дневен хороскоп за неделя, 5 март
Източник: Edna.bg
A A+ A++ A
Овен
Днес се вглеждайте повече в партньора ви. Външно може да и изглежда, че всичко е наред, но със сигурност нещо премълчава. Бъдете търпеливи и добронамерени, съветват астролозите.

Телец
Днес ще ви е трудно да намерите общ език с любимия ви човек. Има и такива моменти, особено, когато Венера е ретроградна, а тя е ваш господар. Заредете се с търпение.
 
Близнаци
Комуникацията днес няма да бъде на нужното ниво. Сега е добре да се фокусирате върху положителните неща във вашата връзка. Нищо не е загубено.
 
Рак
Днес на хоризонта може да се появи ваша стара любов. Не се подавайте на емоциите, а се вслушайте в разума. Припомнете си защо вече не сте заедно.
 
Лъв
Днес ще ви се наложи да потърсите нестандартно решение в ситуация, която ще се обърка. Не си поставяйте граници. Всичко, гарнирано с усмивка и чувство за хумор минава добре.
 
Дева
Днес ще почувствате, че върху вас е насочена голяма отговорност. Ще бъдете изключително грижовни към любимия ви човек и ще се опитате да го спасите от всички неприятности.
 
Везни
Днес е добре да обърнете повече внимание на семейството си. Не бягайте от задълженията си. Възможно е да се породи сериозен конфликт, заради бездействието ви.
 
Скорпион
Днес ще имате подозрения към любимия ви човек. Не се вглеждайте там, където няма проблем. Прекарайте един чудесен празник.
 
Стрелец
Днес си сложете розовите очила. Щом сте живи и здрави, всичко е поправимо. А вие дори нямате сериозни проблеми.
 
Козирог
Страхът не е добър съветник. Така се ограничавате да разберете какво точно може да се случи, а то вероятно не е толкова лошо, колкото го рисува въображението ви.
 
Водолей През този ден е много важно да сте внимателни с храната, която приемате. Възможно е да ви поканят на парти. Не се изкушавайте от питиетата, алкохолът сега ви е противопоказен.
 
Риби
Дневен хороскоп за 4 март Днес носталгията ще се опита да надделее в настроението ѝ. Колкото и да се поддавате наложете си да излезете. Вглеждайте се във всичко около себе си и ще видите много красиви неща.

#партньора #отговорност

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници