Нова звездна двойка? Том Джоунс ухажва Присила Пресли

Нова звездна двойка? Том Джоунс ухажва Присила Пресли
Twitter
A A+ A++ A

Певецът Том Джоунс ухажва Присила Пресли, пише в. "Дейли експрес", пише Нова телевизия.

Джоунс и бившата съпруга на Краля на рока са приятели от години. Според източници от обкръжението им, цитирани от таблоида "Сън", помежду им са започнали да припламват искрите на любовта.

Романтичните им отношения все още са в начален стадий. Том Джоунс и Присила Пресли се наслаждават взаимно на компанията си, но "вървят полека по любовните пътеки".

Джоунс е бил близък приятел с Елвис Пресли и е прекарвал доста време с него и съпругата му Присила в края на 60-те и през 70-те години на миналия век. В трудното за него време след смъртта на съпругата му Линда през април миналата година Том Джоунс е получил подкрепа именно от Присила.

Попитан преди време за отношенията си с бившата жена на Елвис, певецът сподели: "С нея сме приятели от дълго време. Тя е прекрасна дама. Чувствам се добре, когато се виждаме".

През януари Том Джоунс и Присила Пресли бяха забелязани на вечеря в изискан ресторант в Холивуд. Двойката пристигна с бял "Ролс-Ройс", припомня изданието. Представители на Джоунс и Пресли не са отговори на молбите за коментар дали между известните персони има нещо повече от дългогодишно приятелство.

#Том Джоунс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници