Цветар заплаши да се самозапали отново! Този път пред общината във Варна

Цветар заплаши да се самозапали отново! Този път пред общината във Варна
Източник: Dir.bg
A A+ A++ A

Варненецът Росен Марков, който обяви в писмо до кмета и областния управител, че се самозапалва в знак на протест срещу общ съветник от СДС Янко Станев временно прекрати намеренията си. Марков обясни, че имало много униформена и тайна полиция пред общината, която нямало да допусне протестния акт след самозапалването на Пламен Горанов, което доведе до оставката на бившия кмет Кирил Иванов, пише 24 часа.

"Решил съм да се самозапаля и ще го направя, няма обаче да кажа точен час, защото телефоните ми се подслушват и полицията ще ме арестува. Не мога повече аз и колегите ми търговци да търпим управлението на Станев, който винаги влиза с един-двама съветника и дърпа конците на мнозинството. Сега по негово предложение решиха да изгонят всички търговци на цветя, свещи и каменоделците, както и частните погребални агенции, за което вчера имахме дело в Окръжния съд във Варна", каза Марков.

Той е известен като собственик на цветарски магазини в старите и новите гробища във Варна. Със свои средства построи църква в гробище в Тополи. Марков е известен с нестандартните си прояви. Той седна полусъблечен на биде пред парламента по времето на Орешарски. За последно подкрепи Хилари Клинтън като беше сложил на буса си огромен цветен портрет. Марков е основател на партията на българските мъже и негова беше инициативата на всяка българска къща да се вее националния флаг.


#Росен Марков #Янко Станев #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници