Глобиха адвокати на „Килърите“ за отсъствие

Глобиха адвокати на „Килърите“ за отсъствие
След като стана ясно, че не са налице условия за даване на ход на делото в 9.00 часа, съдия Димчо Луков го отложи за 11.00 часа. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Глобиха адвокатите на обвиняем по делото „Килърите“ заради отлагане на заседанието.

Адвокатите Марин Марковски, Димитър Марковски и Божидар Георгиев – упълномощени защитници на подсъдимия по делото „Килърите“ Райчо Стойнев, както и резервният му защитник адвокат Анатоли Дочев, бяха глобени с по 1000 лв. поради това, че с отсъствието си са възпрепятствали подновяването на заседанието по делото, предаде агенция „Фокус“.

В началото на днешното, пето заседание по делото „Килърите“ стана ясно, че от залата отсъстват и упълномощените защитници на подсъдимия Петър Стоянов–Сумиста.

Съдът прие, че адвокатите Николай Беров, Иво Найденов и Найден Цолов отсъстват по неуважителни причини, и назначи резервния защитник Георги Иванов, който ще защитава правата на подсъдимия Стоянов.

След като стана ясно, че не са налице условия за даване на ход на делото в 9.00 часа, съдия Димчо Луков го отложи за 11.00 часа.

#дело #Килърите #Марин Марковски #Димитър Марковски #Божидар Георгиев #Райчо Стойнев #Петър Стоянов-Сумиста #Иво Найденов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"