Огнян Донев напусна следствието, без да коментира

Огнян Донев напусна следствието, без да коментира
Донев и Павлов са получили призовки да се явят във вторник, 12 юни, в Националното следствие. Снимка: sbj-bg.edu
A A+ A++ A

Огнян Донев си тръгна от Националната следствена служба, без да коментира абсолютно нищо.

Няколко минути преди Донев да влезе в следствието, влезе адвокат Ина Лулчева. Той самият дойде с колата си, която го чакаше пред сградата, предаде БГНЕС.

В колата освен него беше и Даниела Доковска. След около 40 минути Огнян Доков излезе от следствието, придружаван от Ина Лулчева и Даниела Доковска, но не коментира абсолютно нищо – за какво е бил извикан и дали има повдигнати обвинения.

Адвокат Даниела Доковска препрати въпроса към прокуратурата. Любомир Павлов все още не е пристигнал в Националната следствена служба и не вдига телефона си.

Срещу съсобствениците на Медийна група „България“ Любомир Павлов и Огнян Донев е водено разследване за пране на пари, което е приключило. Според наблюдаващия прокурор трябва да им се повдигнат обвинения за пране на пари и данъчни престъпления.

Донев и Павлов са получили призовки да се явят във вторник, 12 юни, в Националното следствие. До делото срещу Павлов и Донев се стигна след сигнал на бившите им съдружници Христо Грозев и Карл Хабсбург.

Двамата твърдят, че чрез покупката на вестниците „Труд“ и „24 часа“ Любомир Павлов и Огнян Донев са изпрали пари, придобити от престъпна дейност.

#Огнян Донев #Любомир Павлов #обвинения #пране на пари #разпит #Националната следствена служба #НСС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници