Проходът Петрохан е отворен за движение

Проходът Петрохан е отворен за движение
Източник: Front.bg
A A+ A++ A
Проходът „Петрохан“ е почистен и отворен за движение, съобщи министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова. Там е забранено преминаването на МПС над 12 тона, поясняват от АПИ. Снегът се почиства от един роторен снегорин, пише 24 часа.
 
По пътя I-1 /Е79/ Граница Румъния-Видин-Монтана-Враца-София-Благоевград-Кулата-граница Гърция: Възстановено е движението за всички МПС по направлението Видин-София и София-Видин, като се движението на тежкотоварните МПС над 12 т. се извършва контролирано през АМ „Хемус“. Пътуващите тежкотоварни МПС от София в посока Кулата да използват АМ Люлин-АМ Струма и път I-1 в участъка от Благоевгдад до Кулата.
 
Заради обледявания села от общините Берковица, Георги Дамяново, Монтана и Бойчиновци останаха временно без ток. Над 30 екипа на ЧЕЗ работят по отстраняване на аварии в Монтанско.Ограничено е движението по пътя Вълчедръм- Лом поради снегонавявания. Снежната покривка в Монтана е 37 сантиметра, най- много сняг е натрупал във Вършец-56 см. и в село Говежда-51 см, Чипровци- 41 см. в Берковица-53 см, Замфирово- 47см, Лехчево- 25 см, Вълчедръм-27 см. Температурата днес в Монтана е -9 градуса.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници