Дневен хороскоп за неделя, 25 декември 2016г.

Дневен хороскоп за неделя, 25 декември 2016г.
Източник: Нова Варна
A A+ A++ A

Козирог

Действайте смело и със замах, за да можете да реализирате с успех замисления празничен купон. Ще се срещнете с много интересни личности. Някои ще получат предложение за брак. Не прекалявайте с храната, за да нямате здравословни проблеми, предаде Факти.бг.

 

Водолей

Вероятно ще ви поканят на гости, където ще се запознаете с интересна личност. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи. Празничното ви настроение няма да може да бъде помрачено, независимо от всички странности в този ден. Ще ви обземе Коледния дух и денят ви ще е изпълнен с незабравими преживявания. Ще се радвате на срещи с близки и приятели. Отдайте се на развлечения, но без излишни разходи.

 

Овен

Не всичко ще върви по план през този ден, но с малко помощ от страна на вашето семейство, ще успеете да довършите започнатото и да отделите време и за релакс. Вечерта излезте с добри приятели. Празничното настроение на другите ще се пренесе и върху вас и ще можете да се отпуснете и забавлявате.

 

Телец

В този ден ще сте в центъра на събитията. С размах и лекота ще се справите с всички ангажименти. Очакват ви приятни емоции в компанията на добри приятели. Ще се радвате на специално внимание.

 

Близнаци 

Коледното настроение ще ви обземе напълно и ще искате да зарадвате всички ваши близки и любими хора.Трудно ще се справите с всичко през този ден. Направете нещо и за себе си - поглезете се с любима храна или отидете на ресторант.

 

Рак 

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Празничната вечер прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте!

 

Лъв 

Мнозина от вас ще се отправят на път за празниците или ще мислят как да посрещнат най-добре чакани гости. Направете си добре сметка на парите, с които разполагате, за да нямате финансови затруднения в бъдеще.

 

Дева

Денят ви ще бъде изпълнен с много спокойствие и семеен уют. Никакви малки проблеми не могат да ви развалят празничното настроение. Вечерта ще сте душата на компанията.

 

Везни

 

Коледното настроение ще ви завладее с пълна сила днес. Ще сте в много добро настроение и ще сте в приятната компания на любимите си хора. Не прекалявайте с храни и напитки.

 

Скорпион

Днес отделете време за любими занимания, любими хора, любима музика или филм. Това ще ви помогне да се възстановите и заредите с енергия за предстоящия купон вечерта. Не създавайте нови връзки и не влагайте средства в нови инвестиции.

 

Стрелец

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници