Предимно слънчево през уикенда

Предимно слънчево през уикенда
Източник: www.pinterest.com
A A+ A++ A

В следобедните часове  облачността над страната ще бъде разкъсана, предимно значителна. На отделни места ще продължи да превалява  слаб сняг. В източните райони ще духа умерен и силен североизточен вятър, предаде бТВ.

Максималните температури ще са  между минус 2° и 6°. Още привечер облачността ще започне да намалява. През нощта и вятърът ще стихне и сутринта ще е студено с минимални температури в повечето райони между минус 10° и минус 5°, в София - около минус 9°

Утре ще бъде предимно слънчево. През деня ще се появи слаб западен вятър. Максималните температури ще бъдат между 1° и 6°. Вечерта от север облачността ще започне да се увеличава, но ще остане без валеж.

В неделя и понеделник времето ще е предимно слънчево. По-значителни увеличения на облачността ще има през първия ден над югоизточната част от страната. Вероятността за валежи е малка. Температурите слабо ще се повишат. През нощта срещу вторник ще се заоблачи и във вторник от юг ще завали сняг. В сряда облачността ще се задържи значителна, ще има и слаби превалявания - в Северна България и планинските райони - предимно от сняг, в Южна България и по Черноморието - от дъжд.

#разкъсана #слънчево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници