Златните се срещнаха с феновете. Раздадоха автографи в "Арена Армеец"

Златните се срещнаха с феновете. Раздадоха автографи в "Арена Армеец"
Източник: Sportal.bg
A A+ A++ A

 

Златните момичета от националния ансамбъл по художествена гимнастика (2010-2016 година) се срещнаха със свои фенове в зала "Арена Армеец", ден преди своя бенефис "Отборът", предаде БГНЕС.

Бронзовите медалистки от Олимпийските игри в Рио де Жанейро утре ще излязат за последен път пред българската публика, а днес най-големите фенове имаха шанс да се срещнат с момичетата отблизо. Любителите на гимнастиката получиха автографи от гимнастичките, снимаха се тях и имаха възможност да им подарят подаръци.

"Като видяхме сега колко много хора идват заради нас, наистина се вълнуваме. Ще бъде нещо много различно, невиждано досега. Ще представим своя път от началото до края, по някакъв различен начин и се надяваме, че ще бъдат доволни хората, защото ние се готвихме доста време. Не очаквахме да се продадат всички билети, много сме щастливи, че залата ще се напълни. От тук всяка поема по собствения си път и се надяваме на един хубав и щастлив живот", сподели капитанката на ансамбъла Михаела Маевска. Бенефисът на Златните момичета ще се проведе утре от 19:30 часа в столичната зала "Арена Армеец".

#Арена Армеец #Златните момичета #Отборът #олимпийските игри

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"