Белерин не съжелява за Барса. Чувства се по-добре в Арсенал

Белерин не съжелява за Барса. Чувства се по-добре в Арсенал
Източник: Topsport.bg
A A+ A++ A

 

Десният краен бранител на Арсенал Ектор Белерин за първи път говори открито за спекулациите относно неговото бъдеще. През лятото юношата на Барселона бе свързван усилено със завръщане на Ноу Камп. Испанският национал напусна каталунците през 2011, когато бе едва 16-годишен, но въпреки това само две години по-късно успя пробие в първия отбор на "топчиите", предаде БГНЕС.

„Ако исках да играя в Барселона, щях да остана там. Бях много щастлив, когато от Арсенал изразиха интереса си към мен и аз реших да дойда тук. Не гледам назад – единственото, което искам е да помогна на Арсенал”, заяви Белерин.

„За един играч винаги е хубаво, когато знае, че е желан от големите отбори. Аз обаче съм щастлив тук. Имам още три години до края на моя контракт и фокусът ми е насочен само към това да играя и да се развивам всяка седмица. Не мисля, че е нужно да бързам с удължаване на настоящия ми договор. В момента съм щастлив, чувствам се комфортно и искам да остана колкото се може по-дълго в този клуб”, допълни още 21-годишният футболист.

#Ектор Белерин #Ноу Камп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници