Дюрант не си говори с бившия си съотборник Уестбрук

Дюрант не си говори с бившия си съотборник Уестбрук
http://www.sportal.bg/
A A+ A++ A

Новото попълнение на Голдън Стейт Уориърс Кевин Дюрант не си говори с бившия си съотборник от тима на Оклахома Сити Тъндър Ръсел Уестбрук, съобщи ESPN. Двата отбора се изправиха един срещу друг днес и "воините" спечелиха двубоя със 122:96. Дюрант реализира 39 точки, а Уестбрук - 20.

На загрявката преди срещата двамата не само не се поздравиха, но дори не се и поглеждаха. Дюрант не подаде ръка на нито един от бившите си партньори, Уестбрук пък не комуникира с никой от Уориърс, информира БГНЕС.

Дюрант изравни рекорда в НБА за най-много точки, отбелязани от един играч в първия мач срещу бившия му отбор. В аналогична ситуация по 38 точки са отбелязвали Дани Ейндж за Сакраменто Кингс срещу Бостън Селтикс през 1988/1989 и Стефон Марбъри за Ню Джърси Нетс срещу Минесота Тимбъруулвс през сезон 1999/2000.

В началото на юли, когато Кевин Дюрант подписа с "воините" контракт по схемата "1+1", феновете на Оклахома Сити го обявиха за "предател" и се надпреварваха да палят екипи с името на дългогодишния лидер на отбора и да публикуват това в социалните мрежи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници