Орешарски от Монтана: България навлиза в дългова спирала, заради финансовата политика на ГЕРБ

Орешарски от Монтана: България навлиза в дългова спирала, заради финансовата политика на ГЕРБ
БГНЕС
A A+ A++ A

Независимите кандидати за президент и вицепрезидент Пламен Орешарски и Данаил Папазов се срещнаха с десетки жители на Монтана. По време на срещата те представиха визията си за бъдещето на страната, съобщиха за БГНЕС от Инициативния комитет на кандидат-президентската двойка, пише БГНЕС.

"Президентската институция трябва да се деполитизира и да се върне на хората! Това е първата съществена причина, която ме накара да се кандидатирам за държавен глава. Това ние можем да го направим за разлика от всички останали. Двамата с Данаил Папазов имаме достатъчно позитивен и негативен опит в управлението на страната, може би най-много от всички кандидати. Знаем какво не довършихме, заради преждевременно прекратеният ни мандат, но сега ние можем да върнем страната отново на пътя на демокрацията и просперитета. Изключително съм благодарен на ДПС, че ме подкрепиха за изборите, защото това е един надежден партньор, който разполага с изключителни професионалисти и много опит в управлението на страната.” – каза Пламен Орешарски.

Той посочи, че България навлиза в нова дългова спирала, заради финансовата политика на ГЕРБ. "Задълбочаващата се криза с мигрантите, неадекватната политика на правителството в социалната сфера и ниските доходи на хората, също се дължи на управлението на ГЕРБ", изтъкна още Пламен Орешарски.

По-късно днес Орешарски ще посети град Видин, където ще разговаря с граждани и ще даде пресконференция.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници