Оправдаха учителка, арестувана за хулиганство

Оправдаха учителка, арестувана за хулиганство
Според съставения от полицията акт учителката прекарала 24 часа в ареста, защото се държала грубо, арогантно и оскърбително с полицейски служители при рутинна проверка. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Районният съд във Враца оправда учителката, която бе арестувана на 19 май за хулиганско поведение на абитуриентски купон, съобщиха от съда.

34-годишната Виктория Иванчева е преподавател по английски език и класна на паралелка във врачанската гимназия „Христо Ботев".

Според съставения от полицията акт учителката прекарала 24 часа в ареста, защото се държала грубо, арогантно и оскърбително с полицейски служители при рутинна проверка в квартално заведение, където е празнувала с дванайсетокласници завършването на средното им образование, предаде БТА.

В хода на делото трима от учениците, свидетели на инцидента, опровергаха показанията на тримата полицаи, че класната ръководителка се е държала непристойно със служителите на реда.

Те заявиха, че учителката им е пила само безалкохолно и била принудена да изтърпи грубото отношение на полицаите, които без основание претърсили чантата й.

#арест #Враца

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници