Столичният зоопарк е домакин на Международна изложба на декоративни гупи

Столичният зоопарк е домакин на Международна изложба на декоративни гупи
A A+ A++ A

 

От 1 до 4 септември 2016г., „ГУПИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ“ и Зоологическа градина - София организира Mеждународна изложба на декоративни риби - гупи в ЗООПАРК СОФИЯ, пише Агенция "Фокус". Това съобщиха от пресцентъра на Столична община. Изложбата ще се състои в зала „ Котки, терариум и аквариум“ в зоната с аквариумите.

Гупите са едни от най-широко разпространените аквариумни живораждащи рибки в света.Те са доста активни, любопитни и се срещат в много и различни цветове и форми. По време на изложбата ще бъдат показани различни видове чистопородни гупи.
Организаторите предоставят възможност на всички фирми и любители на акваристиката и тераристиката в България да вземат участие и посетят събитието. За събитието са поканени гост-съдии от чужбина, които ще изнесат лекции за акваристите и ще оценят изложбените риби. Посетителите на Зоопарка също ще могат да разгледат безплатно цялата изложба. Всички посетители и акваристи могат да разгледат изложбата и новоизградените аквариуми, както и изграждащите се такива и новите видове риби, някои от които са за първи път в България в Столичния зоопарк.
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници