Катастрофа в центъра на Русе едва не взе живот

Катастрофа в центъра на Русе едва не взе живот
Източник: www.dunavmost.bg
A A+ A++ A

 

Две млади шофьорки предизвикаха катастрофа, която завърши със зрелищна каскада на една от централните улици в Русе. За щастие инцидентът се е разминал само с материални щети и силна уплаха за жените, предаде БГНЕС.

Катастрофата е станала малко след 10 часа на бул.“Бозвели“. Джип „Нисан“, шофиран от млада майка с дете, внезапно спира на аварийни по средата на улицата. Причината – детето поискало да пие вода и жената спряла да му даде. Зад нея се е движил автомобил „Рено“, управляван от младо момиче. То не е успяло да спре навреме и се е ударило в джипа. При удара, най-вероятно заради високата скорост, френската кола е изхвърчала и се е преобърнала по таван.

Шофьорката й останала заклещена вътре, а автомобилът започнал да пуши и силно да бръмчи. По разказите на очевидците момичето пищяло от ужас, а хората се притекли веднага на помощ, без да чакат да дойдат пожарната, полицията и линейката. Жената била извадена, а колата обърната на гуми, след което са започнали да гасят автомобила. Причините за инцидента се изясняват. 

#катастрофа #Рено

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници