Успели българи ще вдъхновяват по време на изложбата "Образование за успешна кариера"

Успели българи ще вдъхновяват по време на изложбата "Образование за успешна кариера"
A A+ A++ A

 

Тридесет млади и креативни българи ще дават своя пример за постиженията си и професионалната си реализация, обединени главно от личния пример за родолюбие, който дават, съобщава БГНЕС. А именно - как са завършили образованието си в чужбина, но са избрали да се реализират професионално и да продължат своето бъдеще в България.

Техните ликове и лични примери ще красят 30 пана по време на изложба, носеща названието "Образование за успешна кариера", която стартира в столицата през есента.

Първата реализация ще бъде на 9 септември, по време на деветото издание на кариерния форум „Кариера в България, защо не?“ (ИЕЦ-София), а в началото на октомври, от 5 до 19-и, ще краси пространството на Градската градина пред Народния театър „Иван Вазов”, съобщиха за БГНЕС от консултантска агенция ЕДЛАНТА.

30-те пана изобразяват млади българи, които са завършили водещи учебни заведения по света, като Кембридж, Сорбоната, Университетът на Твенте – университет номер едно в Холандия, Лондонското училище по икономика и политически науки и много други и които са избрали да се върнат в България, за да споделят натрупания опит, като приложат знанията си и нови бизнес модели и решения. Голяма част от тях са проводници на иновации за нашето общество и заемат лидерски позиции, като ПР мениджър на Европейския парламент, собственик на маркетинг агенция, основател на фондация с благородни и социални каузи, основател на международни проекти за млади творци със седалище в България и много други.

След изявите си в София, изложбата „Образование за успешна кариера" ще продължи своята обиколка, като вероятно ще посети други локации и градове, като Варна, Бургас, Пловдив.

Тя е по идея и с партньорството на инициативата „Кариера в България. Защо не?“, онлайн медията за положителните новини в България „Успелите“ и консултантска агенция за образование в чужбина ЕДЛАНТА. Изложбата се осъществява и с любезното съдействие на Столична община. Тематично свързана е и с предстоящото на 8 и 9 октомври в столицата изложение за висше образование в чужбина „Европейско образование“, с участието на над 50 европейски университета. 

#Об

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници