Нарязаха гумите на колата на лидера на БСП – Сливен

Нарязаха гумите на колата на лидера на БСП – Сливен
Лидерът на БСП-Сливен е от кръга на Георги Първанов и стана известен заради запис, в който социалистът иска 100 000 лв., за да се откаже от битката за кметското място в града на изборите през 2011 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Неизвестни вандали са посегнали върху колата на семейството на лидера на БСП в Сливен Мартин Славов.

Името на Мартин Славов стана известно покрай разпространения от вестник „Преса“ запис, в който социалистът иска 100 000 лв., за да се откаже от битката за кметското място в града на изборите през 2011 г.

Паркираният пред жилището на социалиста автомобил е бил открит с нарязани гуми и напръскан със спрей.

„Мисля, че това е дело на същите хора, разпространили записа, целящ да унищожи политически мен и да внесе разкол в партията“, коментира Мартин Славов пред „Фокус“.

Той допълва, че вандализмът е акт на сплашване и отмъщение от страна на хората, разпространили записа, но е крайно недостойно подобно поведение спрямо семейството му.

„Не очакваха от мен открито да застана и да заявя позицията си и сега се опитват да ме манипулират, сплашвайки семейството ми“, коментира Мартин Славов.

Според него постъпката е още по-недостойна, след като той дори не е бил в града, за да защити семейството си. За инцидента е уведомена полицията.

#БСП #Сливен #Мартин Славов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници