БНТ: Ники Михайлов замесен в тежката катастрофа до „Църна маца“

БНТ: Ники Михайлов замесен в тежката катастрофа до „Църна маца“
„Автомобилът може да е негов или на баща му Борислав Михайлов, но нито един от двамата не е бил в него“, посочват от БФС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се е возел в един от катастрофиралите автомобили при тежкия инцидент на автомагистрала „Тракия“ около „Църна маца“, в който един човек загина, а петима бяха тежко ранени, според информация на БНТ.

По-късно от Българския футболен съюз (БФС), чийто президент е бащата на спортиста Борислав Михайлов, съобщиха, че Ники Михайлов не е участвал в тежката верижна катастрофа, предаде „Медиапул“.

„Автомобилът може да е негов или на баща му Борислав Михайлов, но нито един от двамата не е бил в него“, посочват от БФС.

При инцидента загина петдесетгодишен мъж, а с опасност за живота е 62-годишен мъж.

Лека кола „Опел“ първо се е ударила в мантинелата, след което и с друг лек автомобил. На място загива шофьорът на опела. С него пътуват две жени. Те са настанени в „Пирогов“ със счупени ребра.

След първоначалния удар двете коли задръстват две от платната на магистралата. В мрака ТИР не успява да види пасата и се удря в него – така става втора лека катастрофа, без пострадали.

Малко по-късно, вероятно отново поради лоша видимост, става трета катастрофа между джип и микробус. Пътниците и от двата автомобила са добре, съобщи БНТ.

Движението в участъка на входа на София беше пренасочено по обходен маршрут за няколко часа.

#Николай Михайлов #вратар #Тракия #Борислав Михайлов #Българския футболен съюз #БФС #Ники Михайлов #Националния отбор по футбол #катастрофа #Опел #Пирогов #ТИР #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници