Левски надделя над Лудогорец

Левски надделя над Лудогорец
A A+ A++ A

Отборът на Левски победи Лудогорец с 1:0 в дербито от третия кръг на Първа професионална лига, играно на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата.

Двата тима направиха интересен и равностоен мач, като тимът на Люпко Петрович успя да изтръгне победата в продължението на двубоя с гол на Божидар Краев.

През първата част „сините“ доминираха, като най-добрата ситуация дойде след далечен изстрел на Роман Прохазка, който намери напречната греда на вратата, пазена от Владислав Стоянов. След почивката домакините продължиха да са по-настоятелни, но „орлите“ същите имаха своите шансове. За Левски отличен шанс имаше Антонио Аниете, но Стоянов отрази неговия удар отблизо, а за гостите Марселиньо отправи опасен изстрел от свободен удар, но Боян Йоргачевич се справи.

По всичко личеше, че двата тима ще поделят точките, но в 92-та минута след разбъркване в наказателното поле на Лудогорец топката се озова в Прохазка, който подаде на Краев, а младокът вкара победното попадение на празна врата. По този начин Левски записа първия си успех под ръководството на Люпко Петрович и вече има актив от 5 точки, докато Лудогорец има 3 точки. /БГНЕС


#Левски #Лудогорец

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници