Делян Добрев: БСП заглушава вътрешнопартийните си проблеми

Делян Добрев: БСП заглушава вътрешнопартийните си проблеми
Делян Добрев /БГНЕС/
A A+ A++ A

БСП винаги вадят темата "Белене" когато искат да заглушат някоя друга неудобна за тях тема. В случая причината е, че в последните десетина дни наблюдаваме как БСП ще се разпадне, защото не могат да определят кандидата си за президент.

Това каза във Варна народният представител от ГЕРБ Делян Добрев, предаде кореспондентът на БГНЕС от морската ни столица.

Днес Добрев и колежката му Десислава Атанасова дадоха изявления пред варненските журналисти във връзка с искането на „БСП лява България” до председателя на Народното събрание Цецка Цачева за свикване на извънредно заседание, на което да бъде разгледана темата за АЕЦ „Белене”.

За да могат да заглушат вътрешнопартийните си проблеми, БСП вадят "Белене". Най-шумната тема винаги е била именно атомната електроцентрала, смята Добрев. От своя страна Десислава Атанасова допълни, че както цялото БСП, така и лидерът на партията са изпаднали в безизходица.

Ако познава добре пътя от „Позитано” до Бузлуджа или от „Позитано” до Правец, където поднасят венци и цветя, то БСП не познава нито законите, както стана ясно, в това число и Закона за енергетиката, не познава дори парламентарната практика, не познава и Конституцията. Жалко е един парламентарист с голям опит, какъвто считахме, че е г-жа Корнелия Нинова и всички от ръководство на „БСП лява България” да се подпишат под един псевдо проект на писмо, който е до председателя на Народното събрание, и единственото, което прави, е да зове за сбиране на народните представители. Това, което са внесли в деловодството на Народното събрание е нищо повече от обръщение към председателя и ако мога да направя една препратка, се сещам за едно произведение - „Казаци пишат на султана”. Така ми изглежда и упражнението на г-жа Нинова, защото в противен случай за нас е необяснимо как не са наясно с текстовете на Конституцията, как не познават Правилника на Народното събрание и считат, че в средата на август Народното събрание трябва да заседава извънредно по тема, която е изчерпала своето съдържание много отдавна – още през 2012 г., когато МС има решение, заяви Десислава Атанасова.

 

Източник: БГНЕС

#БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници