Екшън в Благоевград, роднина на стрелците налагал репортери с метла

Екшън в Благоевград, роднина на стрелците налагал репортери с метла
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ергенско парти се оказва,че е причината за стрелбата в Благоевград, съобщи БГНЕС. Заради канонадата, един младеж е задържан.

Припомняме, че към 5.30 ч. тази сутрин е подаден сигнал за шум и последвала стрелба от дом на ул. "Крушево"-20, намиращ се зад сградата на Областната дирекция на МВР, Благоевград. 20-ина гилзи от газов пистолет и стъкла от счупени стъклени чаши са открити на тротоара пред къщата.

Към 8.45 ч. от къщата са излезли двама младежи, а малко след тях на място са пристигнали двама цивилни криминалисти и полицай от служба КОС. Към 9.45 двамата младежи се върнали в къщата, и казали, че няма нищо, просто имало ергенско парти. След като криминалистите се опитали да разговарят с тях, единият побягнал по ул. "Тодор Александров". След кратка гонка, младежът се качил на третия етаж на кооперация на ул. "Цар Симеон", която е успоредна на "Крушево".

Към 10 часа един от младежите бе изведен от къщата и качен с белезници в патрулка. Родственик на задържания обаче не издържал на напрежението и погнал репортерите с метла.

Полицейското присъствие пред къщата, където се чули изстрелите се увеличи, очаква се пристигането на следствена група за извършване на оглед и влизане в жилището.

#ергенско парти #стрелба #Благоевград #полиция #МВР #газов пистолет #младежи #патрулка #белезници #репортери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници