Принцът на Уелс към националния отбор: С вас съм!

Принцът на Уелс към националния отбор: С вас съм!
БГНЕС
A A+ A++ A

Принцът на Уелс – Чарлз, изпрати съобщение до националния отбор, пожелавайки успех на „драконите” в предстоящия полуфинален двубой срещу Португалия, тази вечер.

"По време на подготовката ви за най-важния мач във футболната история на Уелс, искам да ви изпратя моите специални пожелания. С вас съм. По време на целия шампионат демонстрирахте пример за чудесна отборна работа и за спортсменство. Не се съмнявам, че и в този мач ще представите страната с още по-голяма гордост. Историческите ви постижения спечелиха подкрепата не само на Уелс, но и на цялото Обединено кралство”, пише в посланието на Принц Чарлз.

По-рано през седмицата друг държавен глава изрази подкрепата си. Новоизбраният президент на Исландия - Гудни Йоханесон пропътува разстоянието от Рейкявик до Париж, заедно със своите 10 000 поданици, за да подкрепи отбора на турнира за четвъртфинала срещу Франция.

Отборът на Крис Колман е изненадата в полуфиналната фаза на тазгодишното европейско първенство, след като „драконите” успяха да завършат на първо място в групата и да отстранят Северна Ирландия и Белгия  от турнира.

Мачът срещу Португалия е тази вечер от 22:00 часа на „Стад де Люмиер", в Лион.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници