Засякло оръжие спасило живота на Митьо Очите

Засякло оръжие спасило живота на Митьо Очите
под лиценза на creative commons
A A+ A++ A

Нови разкрития по случая със стрелбата в Слънчев Бряг. В разгара на мелето Иван Терзийски, човек на Божидар Кузманов, насочил пистолет към главата на Митьо Очите. Натиснал спусъка, но не последвал изстрел, защото оръжието засякло. В противен случай действието щяло да сложи край на живота на Очите.

Състоянието на Димитър Желязков - Митьо Очите остава критично и в последните няколко часа. Основният проблем, който лекарите не успяват да овладеят, е огромен кръвоизлив в областта на корема.

Уролози от Стара Загора са консултирали пострадалия пациент на 9 юни. Установили са, че бъбреците на Желязков функционират. Не бива да се предприема никаква сериозна операция до стабилизирането на пациента.

Вчера хирургът д-р Георги Мигаров е върнал обратно Очите в операционната около 13,00 ч., за да направи ревизия на една от интервенциите в малкия таз. Това е стабилизирало състоянието му и намаляло тежката кръвозагуба. До този момент през тялото на Очите са преминали 80 сака кръв и плазма, на практика в него не тече собствена кръв.

 

#стрелба #Слънчев бряг #пистолет #Митьо Очите #бъбреци #Димитър Желязков – Митьо Очите #кръвозагуба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници