Ученичка се застреля с пистолета на баща си

Ученичка се застреля с пистолета на баща си
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

17-годишната Калина Янкова от Рударци се застреля с пистолета на баща си, съобщиха от полицията. По думите им момичето изчезнало още в понеделник, а в сряда е открито мъртво в близост до басейн в курортното селище, където живеела.

Според специалистите, пристигнали на място, по тялото на момичето няма следи от насилие и най-вероятно сама е дръпнала спусъка на служебното оръжие на баща си, който бил полицай в София.

Семейството и приятелите на единайсетокласничката са в шок, защото според думите им тя била добро и усмихнато момиче, което нямало проблеми нито в училище, нито в семейството си.

В знак на съпричастност съучениците й обсипаха профилите си в социалните мрежи с черни лентички и все още не могат да повярват, че тя няма вече да се появи в училище.

Семейството на Калина живеело в Рударци, а баща й работел в София. Тя била ученичка в елитната Езикова гимназия в Перник. В свободното си време обичала да снима.

Фотографията била нейното хоби и неведнъж отразявала празниците на школото с обектива си, разказват познати на момичето.

Тялото е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. По случая е започнато следствено дело, обясниха униформените.

#пистолет #полиция #Рударци #Перник #басейн #шок #празници #съученици #училище

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници