Калоян Паргов: Оставките в транспорта хвърлят съмнения върху начина, по който работи Столична община

Калоян Паргов:  Оставките в транспорта хвърлят съмнения върху начина, по който работи Столична община
A A+ A++ A

Оставките в сектора на транспорта хвърлят съмнения върху начина, по който работи Столична община. Това каза Калоян Паргов, председател на групата на "БСП - лява България" в СОС и зам.-председател на Комисията по транспорт и туризъм в Столичния общински съвет, по време на брифинг във връзка с обществения транспорт в София, предаде агенция Фокус.

Паргов коментира оставките на зам.-кмета по транспорта Любомир Христов и последвалите искания за оставки в Центъра за градска мобилност. "Благодаря на кмета Йорданка Фандъкова и премиера Бойко Борисова за това, че прозряха за какво става дума в столичния градски транспорт. Тази мигновена реакция е доказателство за това, че групата на БСП през изминалите години е била много права за това какво се случва в транспорта", заяви той.

По думите му, оставката на зам.-кмета Любомир Христов е доказателство за аргумента, който от групата са давали против увеличението на цената на билетчето на градския транспорт на 1,60 лв. "Тези оставки хвърлят съмнения върху начина, по който работи СО и начинът, по който се изразходват средства", обясни той.

#Калоян Паргов #Център за градска мобилност #оставки #транспорт #Столична община

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници