Издирват мъж за убийството на жена в София

Издирват мъж за убийството на жена в София
A A+ A++ A

Столичната полиция издирва Петър Кирилов Стефанов във връзка с извършено тежко криминално престъпление. Търсеният мъж е на 48 години. Снощи в столичния квартал "Надежда" той е убил 29-годишна жена.

Хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

По информация на БиТиВи мъжът е таксиметров шофьор. Снощи той е блъснал 6 паркирани и една движеща се кола в столичния квартал „Люлин”, съобщи началникът на СДВР Младен Маринов.

По думите му криминалистите са получили първо информация за открит труп на 29-годишна жена в кв. „Надежда”. По тялото е имало множество прободни рани.

По-късно полицията е била информирана за катастрофата в „Люлин”, при която Стефанов в колата си е имал и битова газова бутилка. Още вчера вечерта съмненията бяха, че водачът е искал да се самоубие.

Преди криминалистите да установят връзката между двата случая, Стефанов е избягал от болницата. На този етап полицията няма данни за мотивите зад убийството на жената. Тя има 13-годишно дете, което е в безопасност.

#полиция #престъпление #убил #жена #информация

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници