Бойко Борисов: Една любовна история между еднополови се превърна в истерия

Бойко Борисов: Една любовна история между еднополови се превърна в истерия
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

''Една любовна история се превърна в истерия,'' каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новото Спешно отделение на УМБАЛ „Св. Анна“ във връзка със сигнала за опасност за линии на градския транспорт в района на хотел „Плиска". Борисов поясни, че става въпрос за неуредени любовни отношения между български и чуждестранен гражданин.

„Задържахме хората. Оказа се, че е любовна история между еднополови. Днес на „Ситняково" при наша акция задържахме каналджия, който гоним от много време и не мога да разбера от къде дойде тази истерия", допълни той.

„Сутринта прочетох такива чудовищни неща, които написахте, за да се направите на интересни. И като зная, че става въпрос за любовна история и то мъжка, просто ми идваше не знам какво да напиша и да ви отговоря, но проявих спокойствие и толерантност", обърне се премиерът към представителите на медиите.

„Хората от любов се взривяват понякога", коментира още министър-председателят. Той уточни, че сигналът е постъпил вчера следобед и веднага по него е започнала проверка от ДАНС и МВР.

„Не мога да коментирам американските дипломати, не им прави чест. Ние разследваме цялата работа. Другата акция на МВР няма нищо общо с тази история. Тя бе на „Ситняково". Става въпрос за каналджии", подчерта премиерът. „Ако вие искате да си правите шега с хората, с обществото и със страховете си, си я правете. Но след като го правите ваша работа. От любовна история да предизвиквате такъв терористичен акт, заради това, че някой си качил във „Фейсбук" нещо", коментира още Борисов.

#Бойко Борисов #сигнал #ДАНС #МВР #разследване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници